Digitalna, solventna i štampa velikih formata

  Digitalna štampa je osmišljena da u potpunosti olakša proces stampe. Pripremljen materijal sa kompjutera odlazi pravo u mašinu za digitalnu stampu koja za svega par minuta izbacuje više desetina otisaka.

  Digitalna štampa je pre svega namenjena štampanju malih i srednjih tiraža. Tehnologija digitalne stampe omogućava da štampani materijal bude gotov za svega nekoliko sati što bi u ofset štampi trajalo nekoliko dana i nebi bilo ekonomično zbog malog tiraža.

  Digitalna štampa je posebno pogodna za: vizit karte, ID kartice, flajere, jelovnike, cenovnike, memorandume, pozivnice, kataloge, prospekte, brošure, kalendare, plakate, samplepljive etikete, nalepnice, deklaracije, knjige malih tiraža, preslikače...

  Digitalna štampa je pogodna i za štampu probnog otiska.

  Digitalna štampa pruža brojne prednosti u odnosu na standardnu ofset štampu, najbitnije prednosti su:
  - brzina izrade
  - povoljna cena za male i srednje tiraže
  - kvalitet
  - štampanje malih tiraža
  - ekonomičnost za male i srednje tiraže, koji u ofsetu ne bi bili ekonomski opravdani a realizacija bi trajala po nekoliko dana
  - mogućnost štampe na različitim materijalima – kunstdruk do 300gr, folija, muflon, specijalni papiri, ...
  - mogućnost personalizacije
  - mogućnost štampe promenljivih podataka (ulaznice sa bar-kodom, bonovi, nagradne igre, ...)

  Solventna štampa je oblik digitalne štampe u punom koloru koja se korisiti kod autografike, izrade bilborda, banera, svetlećih reklama, brendiranju izloga, uređenju poslovnog prostora i sajamskih štandova.

  Širok izbor i otpornost materijala, postojanost boja kao i veliki formati, solventnu štampu čine idealnom za spoljašnju i unutrašnju primenu.

  Digitalna štampa velikog formata pruža veliki broj mogućnosti zbog velike širine štampe.

Fiksni

011 32 90 560

Mobilni

063 81 86 116

E-mail

grafotin@gmail.com

Adresa

Višnjička 6
Beograd